Kamagurka & Herr Seele - VERPLAATST

Kama en Herr Seele
verplaatste voorstelling van 10/5/2020 80 jaar Kamagurka & Herr Seele! Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer ...
verplaatste voorstelling van 10/5/2020
80 jaar Kamagurka & Herr Seele! Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerde naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kassa: 22,00 €; Vvk & Abo3: 20,00 €; Abo6: 19,00 €; Abo10: 18,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • za 26 sep 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina