Brussels Volkstejoêter - Zoêterdag, zondag, moindag - GEANNULEERD

Brussels Volkstejoêter
Deze informatie is niet meer actueel!
Volgend seizoen speelt het BVT de familiekroniek 'Zoêterdag, zondag, mondag' naar een stuk van de Italiaanse auteur Eduardo De Filippo. De Filippo is een van de populairste en meest geliefde auteurs van Italië. Bij zijn overlijden publiceerde zelfs de 'Gazetta delo Sport' op zijn volledige frontpagina een in memoriam. Een familie komt samen in het riante ouderlijke huis. Moeder kookt voor de ...
Volgend seizoen speelt het BVT de familiekroniek 'Zoêterdag, zondag, mondag' naar een stuk van de Italiaanse auteur Eduardo De Filippo. De Filippo is een van de populairste en meest geliefde auteurs van Italië. Bij zijn overlijden publiceerde zelfs de 'Gazetta delo Sport' op zijn volledige frontpagina een in memoriam.
Een familie komt samen in het riante ouderlijke huis. Moeder kookt voor de hele familie en haar vele vrienden. De drie dagen, zaterdag, zondag en maandag, monden uit in een cocktail van heftige discusseis, venijnige trots, bijtende haat en oplaaiende passies.
Laat je charmeren door dit diepmenselijke, ontroerende, maar vooral hilarische en prachtige volksstuk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Kassa: 19,00 €; Vvk & Abo3: 17,00 €; Abo6: 16,00 €; Abo10: 15,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 27 mrt 20
    van 20.00 uur tot 22.30 uur
  • za 28 mrt 20
    van 20.00 uur tot 22.30 uur
  • zo 29 mrt 20
    van 15.00 uur tot 17.30 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina