Elisabetta Maulo / Piergiorgio Pirro Duo - Foyer do Mundo - GEANNULEERD

maulo-pirro 2019
Deze informatie is niet meer actueel!
Elisabetta Maulo (zang) en Piergiorgio Pirro (piano) brengen emotioneel geladen muziek met een hoge graad van spontaniteit. Het duo begon in 2011 met de vertolking van 'Early Jazz' uit de jaren '20 en '30 maar componeerde al snel eigen nummers én ontwikkelde een unieke stijl. Hun fijngevoeligheid, intimiteit en virtuositeit doen soms denken aan kamermuziek, maar zonder de rauwe en ritmische ...
Elisabetta Maulo (zang) en Piergiorgio Pirro (piano) brengen emotioneel geladen muziek met een hoge graad van spontaniteit. Het duo begon in 2011 met de vertolking van 'Early Jazz' uit de jaren '20 en '30 maar componeerde al snel eigen nummers én ontwikkelde een unieke stijl. Hun fijngevoeligheid, intimiteit en virtuositeit doen soms denken aan kamermuziek, maar zonder de rauwe en ritmische kantjes van hun voorbeelden overboord te gooien. Naast eigen werk brengen ze nummers van onder andere George W. Thomas, Spencer Williams, W. C. Handy, Fats Waller, Billy Strayhorn, aangevuld met songs uit het Amerikaans, Braziliaanse en zelfs Italiaanse repertoire.

Dit programma vervangt het Piergiorgio en Renato Martins Duo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 12,00 €; Vvk & Abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 17 mrt 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek
  • Piano days

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise