Thomas Smith - De jaren van verstand

Thomas Smith
Deze informatie is niet meer actueel!
Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. Zijn vorige voorstelling 'Strak' werd door pers (5-sterren) en publiek lovend ontvangen. In 'De jaren van verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag ...
Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. Zijn vorige voorstelling 'Strak' werd door pers (5-sterren) en publiek lovend ontvangen. In 'De jaren van verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg. Thomas heeft zijn talent en vakkennis gebruikt om zijn bevindingen te vertalen naar een comedyshow die inhoudelijk zeer straf en vooral heel erg grappig is. Een aanrader!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; Vvk & Abo3: 14,00 €; Abo6: 13,00 €; Abo10: 12,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 06 mrt 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina