Seniorenvoorstelling: Jackobond & Bastien

Jackobond & Bastien
Deze informatie is niet meer actueel!
Jackobond en Bastien brengen een wervelende matineevoorstelling waarbij je terugkeert naar de tijd toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren. Wie herinnert zich nog Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari of Jan Theys? Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek wordt er teruggeblikt op de beginjaren van de Vlaamse televisie. ...
Jackobond en Bastien brengen een wervelende matineevoorstelling waarbij je terugkeert naar de tijd toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren. Wie herinnert zich nog Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari of Jan Theys? Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek wordt er teruggeblikt op de beginjaren van de Vlaamse televisie. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald. Een gevarieerde show opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse presentatoren en presentatrices van weleer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & Abo3: 8,00 €; Abo6: 7,00 €; Abo10: 6,00 €)

Taal

twee taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten. Activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon, zijn goed voor jou.
Alle events

Wanneer

  • di 11 feb 20
    van 14.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina