Belpop in de Noordrand

Jan Delvaux
Deze informatie is niet meer actueel!
De muzikale geschiedenis van de Brusselse Noordrand is groot en bijzonder. De hoogste tijd om de rijkdom van het gebied in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Jan Delvaux ontvangt in de foyer twee tenoren uit de lokale muziekhistorie voor een avond met (uw) vragen, sterke verhalen en anekdotes. De namen worden later bekendgemaakt, maar we weten nu al zeker dat het een ...
De muzikale geschiedenis van de Brusselse Noordrand is groot en bijzonder. De hoogste tijd om de rijkdom van het gebied in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Jan Delvaux ontvangt in de foyer twee tenoren uit de lokale muziekhistorie voor een avond met (uw) vragen, sterke verhalen en anekdotes. De namen worden later bekendgemaakt, maar we weten nu al zeker dat het een memorabele avond wordt waarbij je heel wat te weten komt over de rijke muziekgeschiedenis van Meise en omstreken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; Kassa: 13,00 €; Vvk & Abo3: 11,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 9,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 07 feb 20
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Lezing
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise