Miss Wifi & Koebrev experimenteren - Ensemble Leporello

Miss Wifi
Deze informatie is niet meer actueel!
Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken naar de testen en onderzoekingen. Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarrond. Tot iets er voor zorgt dat het hele maanproject op de helling komt ...
Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken naar de testen en onderzoekingen. Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarrond. Tot iets er voor zorgt dat het hele maanproject op de helling komt te staan. Kan Koebrev, Miss Wifi's assistent, een oplossing bedenken?
Machteld en Danny Timmermans zijn bekend van hun vele theater- en televisiewerk. De voorstelling van Miss Wifi is ondertussen aan zijn 5e seizoen bezig en speelden ze al meer dan 300 keer.

i.s.m. Gezinsbond Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; Vvk & Abo3: 7,00 €; Abo6: 7,00 €; Abo10: 7,00 €; Gezinsbond Kassa: 8,00 €; Gezinsbond vvk: 6,00 €)
Alle events

Wanneer

  • zo 02 feb 20
    van 15.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • Kinderen tussen 4 en 9 jaar
  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise