David Galle - Komt

David Galle
Deze informatie is niet meer actueel!
In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt. Op zoek naar de klik zonder muis, naar het contact zonder stopcontact, Analoog, echt en recht voor uw neus. Je kan hem aanraken. Dat zie je niet veel meer. Kom af, want David Galle komt! David Galle is ondertussen 15 jaar ...
In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt. Op zoek naar de klik zonder muis, naar het contact zonder stopcontact, Analoog, echt en recht voor uw neus. Je kan hem aanraken. Dat zie je niet veel meer. Kom af, want David Galle komt!
David Galle is ondertussen 15 jaar stand-upcomedian en ook regelmatig te zien op tv o.a. in Bevergem. We houden van zijn humoristische stijl. 'Komt' is de derde voorstelling die hij in de Muze brengt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Kassa: 17,00 €; Vvk & Abo3: 15,00 €; Abo6: 14,00 €; Abo10: 13,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 31 jan 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise