Djangofolllies - Fapy Lafertin New Quartet

Djangofolllies
Deze informatie is niet meer actueel!
Swing, choro en composities vol uiteenlopende en verrassende sfeerbeelden. Voor dit originele project, wordt Fapy Lafertin - gitaarmaestro in de gipsy jazz-wereld - omringd door Belgische muzikanten van de nieuwe lichting: Alexandre Tripodi op viool, Renaud Dardenne op gitaar en Cédric Raymond op bas. Met grote finesse vertolken ze een repertoire van swing, choro en composities vol ...
Swing, choro en composities vol uiteenlopende en verrassende sfeerbeelden. Voor dit originele project, wordt Fapy Lafertin - gitaarmaestro in de gipsy jazz-wereld - omringd door Belgische muzikanten van de nieuwe lichting: Alexandre Tripodi op viool, Renaud Dardenne op gitaar en Cédric Raymond op bas. Met grote finesse vertolken ze een repertoire van swing, choro en composities vol uiteenlopende en verrassende sfeerbeelden. Fapy Lafertin, bekend om zijn zeer delicate en expressieve interpretaties op gitaar, zal tijdens dit concert ook de 'viola de fado' bespelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; Kassa: 16,00 €; VVk & Abo3: 14,00 €; Abo6: 12,00 €; Abo10: 11,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 25 jan 20
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise