Urban Piano Quartet - Supernova

Urban piano quartet
Deze informatie is niet meer actueel!
Urban Piano Quartet wil een moderne, frisse en dynamische blik werpen op klassiekers uit het repertoire, en tegelijkertijd het publiek terug voeling geven met nieuwere klanken. Dit wordt weerspiegeld in de twee werken voor piano, viool, altviool en cello die ze in Meise spelen. Brahms' pianokwartet nr.3 in c klein is een van de latere werken van deze 'klassieke' romantische componist. ...
Urban Piano Quartet wil een moderne, frisse en dynamische blik werpen op klassiekers uit het repertoire, en tegelijkertijd het publiek terug voeling geven met nieuwere klanken. Dit wordt weerspiegeld in de twee werken voor piano, viool, altviool en cello die ze in Meise spelen. Brahms' pianokwartet nr.3 in c klein is een van de latere werken van deze 'klassieke' romantische componist. Daarnaast staat een werk uit de 21ste eeuw: het beklijvende maar toegankelijke pianokwartet van de Letse Peteris Vasks. Na de stichting van het kwartet in Brussel in 2018, wonnen ze al snel de 2019 editie van de Supernova kamermuziekwedstrijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Kassa: 14,00 €; Vvk & Abo3: 12,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • zo 15 dec 19
    van 11.00 uur tot 12.00 uur

Categorie

  • Klassiek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise