Bert Kruismans, Jan De Smet & Karl Meersman - Alles goed?

Alles goed
Deze informatie is niet meer actueel!
Bert Kruismans en Jan De Smet mochten we al vaker op ons podium ontvangen. Nu gaan ze samen met Karl Meersman de boer op. De verteller, de muzikant en de tekenaar brengen een voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Samen vertalen ze de grillige wereld in woord, muziek en beeld. Een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. ...
Bert Kruismans en Jan De Smet mochten we al vaker op ons podium ontvangen. Nu gaan ze samen met Karl Meersman de boer op. De verteller, de muzikant en de tekenaar brengen een voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Samen vertalen ze de grillige wereld in woord, muziek en beeld. Een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die de wereld en haar beroemdheden op de korrel neemt. Dat deze drie heren voor een bijzonder fijne avond gaan zorgen, staat nu al vast.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; Kassa: 18,00 €; Vvk & Abo3: 16,00 €; Abo6: 15,00 €; Abo10: 14,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 13 dec 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise