GEANNULLEERD TG Ernst / Peter De Proft - De donkere materie van de bovenkamer

Tg Ernst / Peter De Proft
Deze informatie is niet meer actueel!
Peter De Proft (Imde-Wolvertem°1970) onderzoekt zo puur mogelijk de menselijke essentie en brengt 'levend' teksttheater. Deze voorstelling vertelt het verhaal van een man die een generaal bezoekt, maar niet meer weet waarom wanneer hij daar aankomt. Een absurde voorstelling van twee mannen en hun psychiater, die voor alles een reden zoeken, maar precies als wijzelf de reden van hun bestaan ...
Peter De Proft (Imde-Wolvertem°1970) onderzoekt zo puur mogelijk de menselijke essentie en brengt 'levend' teksttheater. Deze voorstelling vertelt het verhaal van een man die een generaal bezoekt, maar niet meer weet waarom wanneer hij daar aankomt. Een absurde voorstelling van twee mannen en hun psychiater, die voor alles een reden zoeken, maar precies als wijzelf de reden van hun bestaan niet kennen. Een magisch-realistisch portret dat ons wil herinneren aan een menselijke essentie die we lijken kwijtgespeeld. En dat speels, maar met veel esprit, de blinde vlek van het menselijk verstand tracht te onthullen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; Kassa: 15,00 €; VVk & Abo3: 13,00 €; Abo6: 12,00 €; Abo10: 11,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 06 dec 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise