De Eendracht - Winterconcert

De Eendracht
Deze informatie is niet meer actueel!
De Koninklijke Fanfare De Eendracht weet kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. De muzikanten die erbij spelen zijn ook niet van de minste. Niet elke fanfare weet zich comfortabel in de eerste afdeling van de hafabra muziekwereld te nestelen. Ze investeren ook fors in hun leden, zo zal je merken dat hun jongerenwerking op volle toeren draait. Net zoals ...

De Koninklijke Fanfare De Eendracht weet kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. De muzikanten die erbij spelen zijn ook niet van de minste. Niet elke fanfare weet zich comfortabel in de eerste afdeling van de hafabra muziekwereld te nestelen. Ze investeren ook fors in hun leden, zo zal je merken dat hun jongerenwerking op volle toeren draait. Net zoals elk jaar bezorgen ze het Meisese publiek tijdens deze koude periode een warme avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & Abo3: 10,00 €; Abo6: 10,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 23 nov 19
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise