Seniorenvoorstelling: Along comes Mary - 1958 Exposed

Along comes Mary
Deze informatie is niet meer actueel!
De Belgische regering besloot in 1958 een wereldtentoonstelling te organiseren op de Heizel. Een massaal publiek kon zich toen verbazen over dingen die we vandaag als vanzelfsprekend beschouwen. Ondertussen is dit al meer dan 60 jaar geleden, hoog tijd dus om de herinnering aan dit wereldevenement van onder het stof te halen. Weet je nog dat er Expo-brood en Expo-ijs bestond? Dat er zelfs een ...
De Belgische regering besloot in 1958 een wereldtentoonstelling te organiseren op de Heizel. Een massaal publiek kon zich toen verbazen over dingen die we vandaag als vanzelfsprekend beschouwen. Ondertussen is dit al meer dan 60 jaar geleden, hoog tijd dus om de herinnering aan dit wereldevenement van onder het stof te halen. Weet je nog dat er Expo-brood en Expo-ijs bestond? Dat er zelfs een Côte d'Or-paviljoen was? En ken je de beroemde Expo-ster nog? En mogelijk weet je ook nog welke muziek ons toen beroerde? Mary en haar muzikanten hebben het alvast opgezocht en brengen de muziek van toen weer helemaal tot leven doorheen deze fijne muzikale ode aan Expo 58.

i.s.m. Seniorenraad Meise

De Seniorenraad Meise biedt een gratis drankje aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kassa: 10,00 €; Vvk & Abo3: 8,00 €; Abo6: 7,00 €; Abo10: 6,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • di 19 nov 19
    van 14.00 uur tot 16.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise