Opmaat - Woesten

Woesten
Deze informatie is niet meer actueel!
Westhoek, eind 19e eeuw. De jonge Elisabeth wordt zwanger van dokter Guillaume Duponselle. Ze trouwen. Enkele maanden later bevalt zij van een tweeling. Valentijn is een prachtige baby. Zijn broertje is zo misvormd dat het ernaar uit ziet dat hij snel zal overlijden en Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven. Vanaf dan ontwikkelt zich een heuse thriller. ...
Westhoek, eind 19e eeuw. De jonge Elisabeth wordt zwanger van dokter Guillaume Duponselle. Ze trouwen. Enkele maanden later bevalt zij van een tweeling. Valentijn is een prachtige baby. Zijn broertje is zo misvormd dat het ernaar uit ziet dat hij snel zal overlijden en Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven. Vanaf dan ontwikkelt zich een heuse thriller.
'Woesten', de debuutroman van Kris Van Steenberge, was vanaf de verschijning in 2013 een groot succes. Theatermaker Ignace Cornelissen was van bij de eerste lezing overtuigd dat hier een prachtig toneelstuk uit kon gepuurd worden en verzamelde een topcast om deze droom waar te maken.

Katrien De Ruysscher, Tom Van Bauwel, Bert Verbeke, Wito Geerts en Johannes Wirix-Speetjens (spel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; Kassa: 20,00 €; Vvk & Abo3: 18,00 €; Abo6: 17,00 €; Abo10: 16,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • za 16 nov 19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise