Internationaal dansfilmfestival Brussel

Inversa
Deze informatie is niet meer actueel!
Elk jaar in oktober vindt er een editie plaats van het Internationaal dansfilmfestival Brussel. Ze vertonen er op een aantal dagen een groot aanbod van kwaliteitsvolle dansfilms van over de hele wereld. Speciaal voor de Muze maakten ze dit jaar een selectie van 6 kortfilms die we op één avond presenteren. 'Inversa' en 'The Magma Chamber' zijn Belgische films, 'Gleichgewicht' is gemaakt door ...
Elk jaar in oktober vindt er een editie plaats van het Internationaal dansfilmfestival Brussel. Ze vertonen er op een aantal dagen een groot aanbod van kwaliteitsvolle dansfilms van over de hele wereld. Speciaal voor de Muze maakten ze dit jaar een selectie van 6 kortfilms die we op één avond presenteren. 'Inversa' en 'The Magma Chamber' zijn Belgische films, 'Gleichgewicht' is gemaakt door een Oostenrijker. 'Digtal Afterlines' komt uit Amerika, 'Du blanc à l'ame' uit Frankrijk en 'Rizophora' situeert zich in Vietnam. Een medewerker van het Internationaal dansfilmfestival zorgt voor een korte inleiding en nabespreking.

De selectie kortfilms is zowel geschikt voor volwassenen als voor jongeren vanaf 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €; Kassa: 4,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • vr 15 nov 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Dans
  • Film

Waar

Deel deze pagina