Alex Koo Trio feat. Joachim Badenhorst

Alex Koo
Deze informatie is niet meer actueel!
De jonge pianist Alex Koo verscheen ongetwijfeld al op de radar van toegewijde jazzliefhebbers, maar staat nu ook klaar om een breder publiek in te palmen. Hij vormde onlangs een trio met zwaargewichten Mark Turner en Ralph Alessi en dat leverde een goed onthaald album op. In Meise staat hij op het podium met João Lobo op drums en Lennart Heyndels op bas. Dit trio wordt aangevuld met de ...
De jonge pianist Alex Koo verscheen ongetwijfeld al op de radar van toegewijde jazzliefhebbers, maar staat nu ook klaar om een breder publiek in te palmen. Hij vormde onlangs een trio met zwaargewichten Mark Turner en Ralph Alessi en dat leverde een goed onthaald album op. In Meise staat hij op het podium met João Lobo op drums en Lennart Heyndels op bas. Dit trio wordt aangevuld met de veelzijdige rietblazer Joachim Badenhorst, die net zoals Koo zijn sporen in New York verdiende en sindsdien een indrukwekkende internationale carrière wist uit te bouwen.

Opgelet! Dit concert heeft een gewijzigde bezetting in vergelijking met wat in de brochure werd aangekondigd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; Kassa: 15,00 €; Vvk & Abo3: 13,00 €; Abo6: 11,00 €; Abo10: 10,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 26 okt 19
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina