BOKS - Theater De Spiegel

Boks
Deze informatie is niet meer actueel!
Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement. Theater De Spiegel maakt telkens voorstellingen voor de allerjongsten, met groot succes. ...
Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar mekaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.
Theater De Spiegel maakt telkens voorstellingen voor de allerjongsten, met groot succes. 'BOKS' is een fysieke voorstelling met een origineel gecomponeerde soundscape die live gecreëerd wordt, een danstheatervoorstelling over een zoektocht naar de ander en samenzijn.

i.s.m. Gezinsbond Meise

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Kassa: 9,00 €; VVk & Abo3: 7,00 €; Abo6: 6,00 €; Abo10: 6,00 €; Leden Gezinsbond Kassa: 8,00 €; Leden Gezinsbond Vvk: 6,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • zo 13 okt 19
    van 11.00 uur tot 12.00 uur
  • zo 13 okt 19
    van 15.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Dans
  • Familie
  • Kinderen tussen 1,5 en 5 jaar

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise