Amaryllis Temmerman, Eddy Temmerman, John Terra - Mei '68 congratulations

Amaryllis
Deze informatie is niet meer actueel!
In mei '68 verdween het respect voor het establishment en het gezag. Jongeren konden dankzij de bloeiende economie makkelijker naar de universiteit en manifesteerden en protesteerden er meteen op los. De protesten gingen gepaard met muziek. Heel veel muziek die ook vandaag nog overeind blijft: Bob Dylan, The Beach Boys, The Beatles, The Turtles,… Woodstock, het Isle of Wight Festival en zelfs ...

In mei '68 verdween het respect voor het establishment en het gezag. Jongeren konden dankzij de bloeiende economie makkelijker naar de universiteit en manifesteerden en protesteerden er meteen op los. De protesten gingen gepaard met muziek. Heel veel muziek die ook vandaag nog overeind blijft: Bob Dylan, The Beach Boys, The Beatles, The Turtles,… Woodstock, het Isle of Wight Festival en zelfs een beetje Jazz Bilzen werden de oermoeders van onze huidige zomerfestivals. Amaryllis Temmerman en John Terra coveren in deze voorstelling tal van nummers uit eind jaren 60 en begin jaren 70. Eddy Temmerman is de verteller van dienst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kassa: 22,00 €; VVk & Abo3: 20,00 €; Abo6: 19,00 €; Abo10: 18,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 05 okt 19
    van 20.00 uur tot 22.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise