Marcel Proust - La sonate

Kim Van Den Brempt
Deze informatie is niet meer actueel!
Zoals een eeuw geleden Marcel Proust haarfijn omschreef wat het 'muzikale zinnetje' emotioneel kan teweeg brengen bij het publiek, zo katapulteert het duo Claire Bourdet (viool) en Kim Van den Brempt (piano) het publiek opnieuw naar de Parijse salons van rond de eeuwwisseling. In gezelschap van Claude Debussy en Ernest Chausson evoceert meesterverteller en kunsthistoricus Jan Bossier de ...
Zoals een eeuw geleden Marcel Proust haarfijn omschreef wat het 'muzikale zinnetje' emotioneel kan teweeg brengen bij het publiek, zo katapulteert het duo Claire Bourdet (viool) en Kim Van den Brempt (piano) het publiek opnieuw naar de Parijse salons van rond de eeuwwisseling. In gezelschap van Claude Debussy en Ernest Chausson evoceert meesterverteller en kunsthistoricus Jan Bossier de leefwereld, de gedachtengangen en de finesse van meesterschrijver Marcel Proust. Een klassieker die u de tijd doet vergeten, verliezen of weer terugvinden.

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van het pianofestival PianoDays2020 (van 01.03. tot en met 29.03) en is een samenwerking tussen de bibliotheek en GC de muze van Meise.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)
Alle events

Wanneer

  • wo 11 mrt 20
    van 20.00 uur tot 21.00 uur

Categorie

  • Klassiek
  • Piano days

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise

Deel deze pagina