WATCHAPP #1 - EMMI EN LEO LIVE

SkaGen
WATCHAPP #1 Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En jij kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten je namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan je meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken. Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone ...
WATCHAPP #1 Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En jij kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten je namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. Vanaf dat moment kan je meekijken elke keer zij een berichtje naar elkaar sturen. En dat is natuurlijk leuk, dat stiekem binnenkijken.

Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone met Whatsapp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling 'WatchApp #1', staat u toe dat SKaGeN uw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en u voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Uw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, uw naam in principe niet. U dient uw eigen privacy-instellingen aan te passen indien u niet wenst dat uw profielbeeld en profieltekst zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met uw gegevens.

Vermeld zeker je gsm nummer en je adres bij je reservatie zodat je kan toegevoegd worden in het WhatsApp-groepje!

Watchapp #1 start op 7 oktober.

In november starten we met Whatchapp #2 - Emmi & Leo Live. Wil je die ook graag volgen? Koop dan best een combiticket!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 12,50 (Basistarief: 12,50 €; combi ticket Watchapp 1 en 2: 20,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 07 okt 20
    van 09.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina