KATELIJNE VERBEKE & WARRE BORGMANS - K.A.L.M. / 20u - UITVERKOCHT

K. Verbeke & W.  Borgmans
Deze informatie is niet meer actueel!
Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat. De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft...
Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.
De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Hebt u schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en boek binnenkort je ticket.

Prijs

€ 18,00

Taal

vier taaliconen theater Bevestigd2020

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • za 24 okt 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Theater

Waar

Deel deze pagina