WATCHAPP #2 - EMMI & LEO LIVE

SKAGEN
Deze informatie is niet meer actueel!
WATCHAPP #2 gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook 'LIVE' kunnen bewonderen, want Emmi en Leo ontmoeten elkaar een aantal keren. Daar kan jij op verschillende manieren bij zijn, in het écht of virtueel. Of beide samen, want elke keer ze elkaar ontmoeten kan je hen 'LIVE' horen en zien via Instagram LIVE. Maar tegelijk laten we jullie ook elke ...

WATCHAPP #2 gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook 'LIVE' kunnen bewonderen, want Emmi en Leo ontmoeten elkaar een aantal keren. Daar kan jij op verschillende manieren bij zijn, in het écht of virtueel. Of beide samen, want elke keer ze elkaar ontmoeten kan je hen 'LIVE' horen en zien via Instagram LIVE. Maar tegelijk laten we jullie ook elke keer weten waar en wanneer Emmi en Leo elkaar precies zullen ontmoeten, dus niets houdt je tegen om hen daar te gaan bewonderen.

Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone met Whatsapp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling 'WatchApp #1', staat u toe dat SKaGeN uw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en u voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Uw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, uw naam in principe niet. U dient uw eigen privacy-instellingen aan te passen indien u niet wenst dat uw profielbeeld en profieltekst zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met uw gegevens.

Vermeld bij reservatie zeker je adres en gsm nummer zodat je kan toegevoegd worden via Whatsapp.

Vanaf 18 november

Prijs

€ 12,50 (combi ticket Watchapp #1 & 2 - 20,00 euro)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 18 nov 20
    van 10.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina