KREIS / THUNDERBLENDER - JAZZLAB / 20u

Kreis
Deze informatie is niet meer actueel!
Stan Maris, Kobe Boon en Benjamin Hermans, samen 'Kreis', zijn stuk voor stuk muzikanten die zich als nomaden langs verschillende stijlen en invloeden begeven. Het trio zit op de wip tussen lyrische jazz, mijmerende kamermuziek en het suggestieve van filmmuziek. Zachtmoedig en melancholisch verkennen ze de grenzen van compositie en improvisatie. Thunderblender spelen op hun beurt vernuftige, ...
Stan Maris, Kobe Boon en Benjamin Hermans, samen 'Kreis', zijn stuk voor stuk muzikanten die zich als nomaden langs verschillende stijlen en invloeden begeven. Het trio zit op de wip tussen lyrische jazz, mijmerende kamermuziek en het suggestieve van filmmuziek. Zachtmoedig en melancholisch verkennen ze de grenzen van compositie en improvisatie.
Thunderblender spelen op hun beurt vernuftige, moderne jazz vol emotie en contrasten. Sam Comeford, Hendrik Lasure en Jens Bouttery bewegen voortdurend tussen orde en tumult, vrijheid en strakheid, tussen heftige grooves en fragiele intimiteit. Het belooft dan ook een avond te worden tussen mijmerende weemoed en verrassende spanning.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €)

Taal

een taalicoon
Alle events

Wanneer

  • vr 09 okt 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise
foto: Thunderblender

Deel deze pagina