STEFAN BLOMMAERT - CHINA IN DE EEUW VAN XI / 20u

Stefan Blommaert
China is niet meer weg te denken uit het wereldnieuws. De Chinezen nemen massaal noodlijdende bedrijven over, zorgen voor investeringen in infrastructuurwerken en planten vestigingen over de hele wereld. Met hun vervuilde steden nemen de Chinezen ook drastische maatregelen in de strijd tegen klimaatverandering en de productie van schone energie. Xi en de andere Chinese leiders hebben een ...

China is niet meer weg te denken uit het wereldnieuws. De Chinezen nemen massaal noodlijdende bedrijven over, zorgen voor investeringen in infrastructuurwerken en planten vestigingen over de hele wereld. Met hun vervuilde steden nemen de Chinezen ook drastische maatregelen in de strijd tegen klimaatverandering en de productie van schone energie. Xi en de andere Chinese leiders hebben een duidelijke missie: weer aanknopen met de grandeur waar China eeuwenlang voor stond en op militair, politiek, economisch en high-tech gebied weer een belangrijke grootmacht en wereldspeler worden.
Stefan Blommaert brengt het verhaal van China met veel flair en geeft ons zo een inkijk in het China van vandaag.

i.s.m. de bibliotheek van Meise en vtbKultuur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • wo 07 okt 20
    van 20.00 uur tot 21.00 uur

Categorie

  • Lezing

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina