SOE NSUKI - SOETOPIA / 20u

Soe Nsuki
Bloemetjes plukken, vier broers hebben, arm zijn en croque monsieurs eten: dat is de wereld van de jonge artieste Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja!...

Bloemetjes plukken, vier broers hebben, arm zijn en croque monsieurs eten: dat is de wereld van de jonge artieste Soe Nsuki. In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien! Soetopia, de ultieme feel good show! Kom kijken als je klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: je komt buiten als een gelukkiger mens.

Prijs

€ 14,00

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • vr 13 nov 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina