KAMAL KHARMACH - MAG IK EVEN 2020 / 20u - GEANNULEERD

Kamal Kharmach
Deze informatie is niet meer actueel!
In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo'n 20.000 enthousiaste theatergangers en een succesvolle oudejaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken. Dat kan tellen als debuut! En voor de tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Mexit, storm Ciar...

In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo'n 20.000 enthousiaste theatergangers en een succesvolle oudejaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken. Dat kan tellen als debuut! En voor de tweede editie, geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Mexit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.

Prijs

€ 16,00

Taal

vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Alle events

Wanneer

  • za 05 dec 20
    van 20.00 uur tot 21.30 uur

Categorie

  • Humor

Waar

Deel deze pagina