Meise Creatief! ONLINE VORMING: Botanisch illustreren i.s.m. AVANSA

Botanisch illustreren
Deze informatie is niet meer actueel!
Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze online workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood en fineliners. Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal. Dit ...

Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze online workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood en fineliners. Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal.

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Via deze link https://www.archeduc.be/deelnemen-aan-online-activiteiten vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Veel heb je niet nodig om mee te doen: enkele witte tekenbladen, mag gewoon schrijfpapier zijn zonder lijntjes of ruitjes. Een scherp potlood met gom en eventueel een fijn zwart stiftje.
Handig om bij de hand te hebben tijdens deze sessie is extra botanisch materiaal zoals blaadjes, bloemen, planten…
Heb je een vraag over het materiaal? Geef ons dan een seintje via mail: info@archeduc.be

Prijs

€ 7,00
Alle events

Wanneer

  • wo 31 mrt 21
    van 19.30 uur tot 22.00 uur

Waar

Deel deze pagina