KAMAL KHARMACH // MAG IK EVEN 2021

Kamal Karmach
Deze informatie is niet meer actueel!
In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, in tegenstelling tot Kamal Kharmachs eindejaarsconference, want dat is wel een zekerheid ondertussen! Dit jaar zal hij alweer, voor de derde keer, de eindejaarsconference voor zijn rekening nemen. Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belo...

In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, in tegenstelling tot Kamal Kharmachs eindejaarsconference, want dat is wel een zekerheid ondertussen! Dit jaar zal hij alweer, voor de derde keer, de eindejaarsconference voor zijn rekening nemen. Met een jaar waar het Capitole werd bestormd, de drugsmaffia werd ontmaskerd en waar we meer dan ooit door hebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden.

Wil je Kamals hilarische kijk horen op bijvoorbeeld de Rode Duivels tijdens het EK, onze prestaties op de Olympische spelen en de vaccinatiechaos? Twijfel dan niet en boek meteen een ticketje voor een nieuwe, snedige, scherpe en hilarische terugblik op 2021.

Voor dit event heeft u een Covid Safe Ticket nodig.

Prijs

€ 18,00
Alle events

Wanneer

  • vr 26 nov 21
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina