LEGACY LEAGUE // BY ON THE BLOCK

Legacy League
Deze informatie is niet meer actueel!
The Legacy League series is een open break battle-circuit voor jongeren tot 17 jaar. In Meise wordt de selectieronde voor het Vlaams kampioenschap samen met vzw On The Block op poten gezet, 'the place' voor iedereen die meer wil leren over breaking en de hiphopculture en tevens de thuis van Olympisch atleet Mighty Jim, die onze Belgische 3-kleur zal vertegenwoordigen op de Olympische Spe...

The Legacy League series is een open break battle-circuit voor jongeren tot 17 jaar. In Meise wordt de selectieronde voor het Vlaams kampioenschap samen met vzw On The Block op poten gezet, 'the place' voor iedereen die meer wil leren over breaking en de hiphopculture en tevens de thuis van Olympisch atleet Mighty Jim, die onze Belgische 3-kleur zal vertegenwoordigen op de Olympische Spelen te Parijs in 2024. Iedereen is welkom op de battle in de Muze van Meise om mee te komen supporteren voor de bboys en bgirls en te genieten van coole moves en zotte grooves!
De battles starten om 12u. Vanaf 10u ben je welkom om te komen skaten. Graffiti spuiten en breakdance leren kan vanaf 11u. Tot 18u kan je ook vrij skaten en graffiti spuiten.

i.s.m. jeugddienst Meise

Een kleine recap van de vorige editieĀ 

Prijs

Gratis
Alle events

Wanneer

  • za 10 sep 22
    van 10.00 uur tot 18.00 uur

Categorie

  • Dans
  • GC de Muze van Meise

Waar

Deel deze pagina