STI.LL // CRACK IT OPEN

STI-LL
Deze informatie is niet meer actueel!
STI.LL staat voor STIen. Stil(staan). Stilleven. Luister Lied. Het Leven. De Liefde. Licht. Of misschien ook wel voor Long Legs. Stien Michiels, de vrouw achter dit muzikale avontuur, is niet in één woord te vatten. Singer-songwriter, ja. Maar ook theatermaakster, dichteres en gelegenheidstroubadour, facilitator en trainer, presentatrice en ceremoniebegeleidster. De rode draad? Mensen samenbrengen op be...

STI.LL staat voor STIen. Stil(staan). Stilleven. Luister Lied. Het Leven. De Liefde. Licht. Of misschien ook wel voor Long Legs.

Stien Michiels, de vrouw achter dit muzikale avontuur, is niet in één woord te vatten. Singer-songwriter, ja. Maar ook theatermaakster, dichteres en gelegenheidstroubadour, facilitator en trainer, presentatrice en ceremoniebegeleidster. De rode draad? Mensen samenbrengen op betekenisvolle manieren. Harten openen. Ogen laten schitteren. Licht brengen zonder het donker te schuwen.
STI.LL's eerste album 'Crack it Open' kwam eind september uit. Volgens luisteraars: 'een schot in de roos', '12 nummers met elk een eigen kleur', 'sfeervol', 'warm, gevoelig en vertellend', 'pakkend', 'poëtisch', 'blijft aan de ribben kleven', 'recht naar het hart', 'gewoonweg prachtig'.

Met: Pat Van Kerckhove (piano, bandoneon), Bert Candries (bas, gitaar) en Renke Van Impe (cello, contrabas)

Prijs

€ 12,00
Alle events

Wanneer

  • za 24 sep 22
    van 20.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina