NIGEL WILLIAMS // DE WEG KWIJT

NIGEL WILLIAMS // DE WEG KWIJT
Deze informatie is niet meer actueel!
Dé 'godfather' van de Vlaamse comedy is terug. Is het een gevolg van de dreigende klimaatverandering? Van een almaar vreemder wordende gedigitaliseerde wereld? Of wordt hij oud? Is Nigel Williams de weg kwijt? Niet echt, maar hij heeft in het leven wel dikwijls de verkeerde afrit genomen. Niet verwonderlijk als zijn grootste 'afwijking' zijn uitgesproken mening is. Een mening, niet altij...

Dé 'godfather' van de Vlaamse comedy is terug. Is het een gevolg van de dreigende klimaatverandering? Van een almaar vreemder wordende gedigitaliseerde wereld? Of wordt hij oud? Is Nigel Williams de weg kwijt?
Niet echt, maar hij heeft in het leven wel dikwijls de verkeerde afrit genomen. Niet verwonderlijk als zijn grootste 'afwijking' zijn uitgesproken mening is. Een mening, niet altijd gevormd met kennis van zaken, maar wel met kennis van wat mensen grappig vinden. Nigel is altijd een beetje een 'outsider' geweest, iemand die naar het grotere geheel kijkt en niets anders kan dan er hard om lachen. In De weg kwijt neemt hij ons mee in zijn vertwijfelde hoofd als hij doorheen de verwarring van het moderne leven op zoek gaat naar de juiste weg.

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • vr 13 okt 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina