Double Bill: Natashia Kelly Group / Pentadox

double bill
Deze informatie is niet meer actueel!
Met haar 'compagnons de route' Brice Soniano op contrabas en Jan Ghesquière op elektrische gitaar vormt Kelly een avontuurlijke groep waarmee ze vooral eigen composities brengt. Ze zoeken regelmatig buiten het kader van de Jazz naar een authentiek geluid dat regelmatig uithaalt met een verrassend emotionele impact. Pentadox is de hedendaagse Belgische jazzband van de pianist Bram De Looze, ...

Met haar 'compagnons de route' Brice Soniano op contrabas en Jan Ghesquière op elektrische gitaar vormt Kelly een avontuurlijke groep waarmee ze vooral eigen composities brengt. Ze zoeken regelmatig buiten het kader van de Jazz naar een authentiek geluid dat regelmatig uithaalt met een verrassend emotionele impact.
Pentadox is de hedendaagse Belgische jazzband van de pianist Bram De Looze, saxtalent Sylvain Debaisieux en topdrummer Samuel Ber. Ze smokkelen elementen uit de moderne klassiek, avant-garde en geïmproviseerde muziek binnen in hun bevlogen interactie. Zo creëren ze een geslaagde mix van intuïtie en intellect, van structuur en vrijheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

€ 13,00 (Basistarief: 13,00 €; Kassa: 15,00 €; Vvk & Abo3: 13,00 €; Abo6: 12,00 €; Abo10: 11,00 €)

Taal

één taalicoon
Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands. Toch wil je graag aan een activiteit, workshop of cursus meedoen. Dat Kan. Als je dit taal icoon ziet, kan je meedoen.
Alle events

Wanneer

  • za 15 feb 20
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • Muziek

Waar

Deel deze pagina