MARC SABBAH & ELIANE REYES

Marc Sabbah
Deze informatie is niet meer actueel!
Het duo Sabbah-Reyes brengt twee wereldberoemde muzikanten samen om het minder bekende maar rijke repertoire voor altviool en piano te ontdekken en uit te voeren. De altviool met zijn diepe register en emotievolle toon komt tot leven in de handen van de Amerikaanse altviolist en voormalig aanvoerder bij het Nationaal Orkest van België Marc Sabbah. Pianiste Eliane Reyes is een van de mees...

Het duo Sabbah-Reyes brengt twee wereldberoemde muzikanten samen om het minder bekende maar rijke repertoire voor altviool en piano te ontdekken en uit te voeren.
De altviool met zijn diepe register en emotievolle toon komt tot leven in de handen van de Amerikaanse altviolist en voormalig aanvoerder bij het Nationaal Orkest van België Marc Sabbah.
Pianiste Eliane Reyes is een van de meest veelbelovende artiesten van haar generatie. De piano, bekend als de koning van de instrumenten, fungeert als de orkestrale basis van het duo. Eliane's technische beheersing en gevoelig pianospel zijn een perfecte combinatie met het lyrische en krachtige spel van Marc.
Het duo Sabbah-Reyes blaast leven in een zeer gekoesterd repertoire vol spanning en onvergetelijke momenten.

Robert Schumann - Märchenbilder voor altviool & piano op. 113 (4 Fantaisiestucken)
Henri Vieuxtemps - Elegie voor altviool & piano
Frank Bridge -  2 pieces for viola and piano
Manuel de Falla - Siete Canciones Populares Españolas 

Prijs

€ 15,00
Alle events

Wanneer

  • vr 28 jan 22
    van 20.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • Klassiek
  • Muziek

Waar

naam
GC DE MUZE VAN MEISE
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina