MARC SABBAH & ELIANE REYES

Marc Sabbah
Het duo Sabbah-Reyes brengt twee wereldberoemde muzikanten samen om het minder bekende maar rijke repertoire voor altviool en piano te ontdekken en uit te voeren. De altviool met zijn diepe register en emotievolle toon komt tot leven in de handen van de Amerikaanse altviolist en voormalig aanvoerder bij het Nationaal Orkest van België Marc Sabbah. Pianiste Eliane Reyes is een van de mees...

Het duo Sabbah-Reyes brengt twee wereldberoemde muzikanten samen om het minder bekende maar rijke repertoire voor altviool en piano te ontdekken en uit te voeren.
De altviool met zijn diepe register en emotievolle toon komt tot leven in de handen van de Amerikaanse altviolist en voormalig aanvoerder bij het Nationaal Orkest van België Marc Sabbah.
Pianiste Eliane Reyes is een van de meest veelbelovende artiesten van haar generatie. De piano, bekend als de koning van de instrumenten, fungeert als de orkestrale basis van het duo. Eliane's technische beheersing en gevoelig pianospel zijn een perfecte combinatie met het lyrische en krachtige spel van Marc.
Het duo Sabbah-Reyes blaast leven in een zeer gekoesterd repertoire vol spanning en onvergetelijke momenten.

Prijs

€ 15,00
Alle events

Wanneer

  • vr 28 jan 22
    van 20.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • Klassiek
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina