Lezing: Klimaatbetoog - Nic Balthazar

Nic Balthazar
De klimaatcrisis: zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch leek de wereld er niet van wakker te liggen. Tot jongeren eindelijk de wekker lieten afgaan. In deze interactieve lezing probeert film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich al zo lang zoveel zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de klimaatverandering...

De klimaatcrisis: zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch leek de wereld er niet van wakker te liggen. Tot jongeren eindelijk de wekker lieten afgaan.

In deze interactieve lezing probeert film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich al zo lang zoveel zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de klimaatverandering, en waarom de oplossingen veel hoopvoller, aangenamer en haalbaarder zijn dan het vaak wordt voorgesteld. Hij breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Do it now!

De opbrengst van deze lezing gaat naar een lokaal natuurproject.

Deze lezing maakt deel uit van een lezingenreeks. De andere lezingen vind je op www.brabantsekouters.be.

Deze lezing is een initiatief van Regionaal Landschap Brabantse Kouters, Milieuraad Meise, gemeente Meise en Natuurpunt Meise.

Prijs

€ 5,00
Alle events

Wanneer

  • di 07 jun 22
    van 20.00 uur tot 23.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise

Waar

naam
GC DE MUZE VAN MEISE
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina