DEMPSEY HENDRICKX & KOPERKWINTET BRASSERY // TIJGER! TIJGER! 8+

Dempssey Hendrickx & Koperkwintet Brassery
Deze informatie is niet meer actueel!
Iedereen heeft weleens gehoord van Mowgli die werd opgevoed door wolven en op zijn pad allerlei dieren ontmoette. Zijn verhaal werd neergeschreven in fantastisch mooie boeken en er werden tekenfilms, films en een toneelstuk over hem gemaakt die allemaal op hetzelfde moment eindigen. Maar wat gebeurde er met Mowgli, nadat hij zich onder de mensen wou begeven? Dat kom je misschien wel te w...

Iedereen heeft weleens gehoord van Mowgli die werd opgevoed door wolven en op zijn pad allerlei dieren ontmoette. Zijn verhaal werd neergeschreven in fantastisch mooie boeken en er werden tekenfilms, films en een toneelstuk over hem gemaakt die allemaal op hetzelfde moment eindigen. Maar wat gebeurde er met Mowgli, nadat hij zich onder de mensen wou begeven? Dat kom je misschien wel te weten in 'Tijger! Tijger!' Een voorstelling over het vervolg op 'Mowgli van de Wolvenhorde'.

'Tijger! Tijger!' wordt opnieuw een eigenzinnige muzikale vertelling. Altijd spannend, verrassend en af en toe ook behoorlijk grappig. Vijf muzikanten 'blazen' het verhaal leven in. Marijke van den Acker maakte prachtige tekeningen die het verhaal illustreren en een gevoelsmatige ondersteuning bieden. En 'held' van dienst, meesterverteller Dempsey vertelt zoals alleen meestervertellers kunnen vertellen. Ben jij net als wij benieuwd of dit verhaal ook goed zal aflopen? Kom dit dan zeker samen met ons ontdekken.

Met: Dempsey Hendrickx (verteller), Koperkwintet Brassery o.l.v. Marc Goris (muziek), Jos Dom (tekst en regie) en Marijke van den Acker (tekeningen)

i.s.m. Gezinsbond Meise

Hier alvast een voorproefje

Prijs

€ 7,00
Alle events

Wanneer

  • wo 19 okt 22
    om 14.30 uur

Categorie

  • Familie
  • GC de Muze van Meise

Waar

Deel deze pagina