JONAS WINTERLAND // RETROSPECT

Jonas Winterland
Deze informatie is niet meer actueel!
Jonas Winterland speelt zijn bekendste nummers in een vernieuwd jasje. In januari 2013 debuteerde de toen al 29-jarige Jonas Winterland met het album 'Mensen zijn gemaakt van dun papier', een plaat vol weifelende liedjes over liefde, leven en dood. Na vier albums en een boek blikt Jonas Winterland in 'RETROSPECT – 10 jaar Jonas Winterland' terug op het afgelopen decennium. Samen met topm...

Jonas Winterland speelt zijn bekendste nummers in een vernieuwd jasje. In januari 2013 debuteerde de toen al 29-jarige Jonas Winterland met het album 'Mensen zijn gemaakt van dun papier', een plaat vol weifelende liedjes over liefde, leven en dood. Na vier albums en een boek blikt Jonas Winterland in 'RETROSPECT – 10 jaar Jonas Winterland' terug op het afgelopen decennium.

De critici zijn in ieder geval overtuigd:

'Winterland zet de tijd stil. Groots in zijn nederigheid.' (De Standaard)

'Als tekstschrijver kan Winterland stilaan de vergelijking met de grote Leonard Cohen doorstaan.' (De Morgen)

'De ontbrekende schakel tussen Eels en Leonard Cohen.' (Marie Claire)

Samen met topmuzikanten Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds) en Seraphine Stragier (Sun Sun Sun Orchestra, Ansatz der Machine) voorziet hij zijn songs uit het afgelopen decennium van nieuwe, vaak verrassende outfits. En dat doet hij vooral met veel verwondering: hoe is het in godsnaam mogelijk dat hij nog steeds liedjes mag schrijven? En dat jij vanavond toch weer in de zaal zit?

En Jonas Winterland is zeer genereus, want omdat dit een thuismatch is voor hem, kan je een huiskamerconcert winnen. Hoe win je? Simpel: boek een ticket voor het concert en die avond wint één aanwezige het gratis privé-concert. Omdat zot en vrijgevig zijn geen zeer doet!

Prijs

€ 16,00
Alle events

Wanneer

  • do 22 dec 22
    om 20.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

Deel deze pagina