JAZZLAB // AKI

Aki
Deze informatie is niet meer actueel!
Muziek die het niet moet hebben van poeha en kabaal, maar van beeldende rijkheid die inventief en subtiel samengesteld wordt. Drumster en componiste Anke Verslype is de drijvende kracht achter aki, waarmee ze haar eigen muziek naar buiten brengt. Sinds de 'Niobe' EP (2020) is dat met een bezetting die al heel wat lof oogstte voor z'n ongewone sound en verfijnde samenhang. De combinatie v...

Muziek die het niet moet hebben van poeha en kabaal, maar van beeldende rijkheid die inventief en subtiel samengesteld wordt. Drumster en componiste Anke Verslype is de drijvende kracht achter aki, waarmee ze haar eigen muziek naar buiten brengt. Sinds de 'Niobe' EP (2020) is dat met een bezetting die al heel wat lof oogstte voor z'n ongewone sound en verfijnde samenhang. De combinatie van drums met harp, gitaar en bas is uniek en doet de oren spitsen. Voor hun  JazzLab-tournee en eerste langspeler (die verschijnt bij WERF Records) krijgt aki gezelschap van rietblazer Joachim Badenhorst. Door zijn expertise in tal van stijlen en temperamenten vormt hij een echte meerwaarde en verrijkt hij de sound verder.

Met: Anke Verslype (drums), Willem Heylen (gitaar), Marjolein Vernimmen (harp), Ruben De Maesschalck (bas) en Joachim Badenhorst (klarinet)

i.s.m. JazzLab

Prijs

€ 14,00
Alle events

Wanneer

  • vr 28 okt 22
    om 20.00 uur

Categorie

  • Concertpas Klassiek en Jazz
  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC DE MUZE VAN MEISE
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina