TOUT PETIT // DRRRAAI 3+

Tout petit
Cirkels draaien. Zwieren. Zwaaien. Rond en rond. Het gaat maar door. In 'DRRRAAI' gaat alles aan het draaien. Dansers draaien om hun as, het decor bestaat uit cirkels en draaiende sculpturen en de muziek kolkt door de ruimte. Dans, muziek en geluid nemen het publiek mee in een spel van draaiende patronen. 'DRRRAAI' is een woordeloze dansvoorstelling over circulaire bewegingen. Aan het ei...

Cirkels draaien. Zwieren. Zwaaien. Rond en rond. Het gaat maar door. In 'DRRRAAI' gaat alles aan het draaien. Dansers draaien om hun as, het decor bestaat uit cirkels en draaiende sculpturen en de muziek kolkt door de ruimte. Dans, muziek en geluid nemen het publiek mee in een spel van draaiende patronen. 'DRRRAAI' is een woordeloze dansvoorstelling over circulaire bewegingen. Aan het einde van de voorstelling mag het publiek actief meebouwen aan een nieuwe installatie.

tout petit is het dansgezelschap van Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Samen creëerden ze nog vier straffe voorstellingen voor jong publiek: 'luid', 'licht!', 'Schots en scheef' en 'Kom mee, Leon!'. Daarmee toert het gezelschap internationaal en waren ze ook al bij ons in de Muze te gast. Met telkens groot succes zowel bij de kinderen als de (groot)ouders die meegenieten.

Het Huis van het Kind Meise maakt deze namiddag nog wat feestelijker. Zij voorzien een gratis hapje en een drankje om het ook in de foyer extra gezellig te maken.

i.s.m Gezinsbond Meise

Prijs

€ 7,00
Alle events

Wanneer

  • zo 09 okt 22
    van 14.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • Familie
  • GC de Muze van Meise

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise

Deel deze pagina