DE PEATLES

De Peatles
Het is ondertussen een traditie om tijdens de sinterklaasperiode dit grote kinderfeest ook in de Muze te vieren. Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek. Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. En zo werd zijn lievelingsgroep 'De Peatles' geboren: een knotsgekke bende zwartgeveegde pieten die de afgel...

Het is ondertussen een traditie om tijdens de sinterklaasperiode dit grote kinderfeest ook in de Muze te vieren. Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek. Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. En zo werd zijn lievelingsgroep 'De Peatles' geboren: een knotsgekke bende zwartgeveegde pieten die de afgelopen jaren al verschillende culturele centra in vuur en vlam zette met hun interactieve show voor groot en klein. Ook in de Muze was het een feest van begin tot einde. 'De Peatles' brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes afgewisseld met ludieke intermezzo's en uiteraard... bezoek van Sinterklaas! We laten iedereen graag opnieuw genieten van deze warme familievoorstelling waarbij jong én oud helemaal uit het dak kan gaan.

Met: Bart Foubert (zang), Vik Noens (zang & gitaar), Tim Toegaert (gitaar), Kristof Ramos (bas), Mátyás Blanckaert (keys) en Jens Roelandt (drums)

i.s.m. Gezinsbond Meise

Prijs

€ 7,00
Alle events

Wanneer

  • zo 04 dec 22
    om 15.00 uur

Categorie

  • Familie
  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC DE MUZE VAN MEISE
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise
foto: SPWS 20221204_MU_DE PEATLES_2022 - © Lorenzo Vicencio.jpg

Deel deze pagina