A PINK FLOYD EXPERIENCE

a Pink Floyd experience
Deze informatie is niet meer actueel!
'A Pink Floyd Experience' is één van de weinige bands die het aandurven om Pink Floyd tot bij de mensen te brengen. Met oog voor detail, feeling en sound brengen ze zowel de bekendste als minder bekende songs. Muzikanten vanuit álle uithoeken van België werden samengebracht: Een frontzanger wiens stem soms moeilijk te onderscheiden valt van het origineel. Twee gitaristen die álle riffs e...

'A Pink Floyd Experience' is één van de weinige bands die het aandurven om Pink Floyd tot bij de mensen te brengen. Met oog voor detail, feeling en sound brengen ze zowel de bekendste als minder bekende songs. Muzikanten vanuit álle uithoeken van België werden samengebracht: Een frontzanger wiens stem soms moeilijk te onderscheiden valt van het origineel. Twee gitaristen die álle riffs en solo's brengen zoals het hoort. Een bassist die de licks van Roger Waters kent als zijn broekzak. Backing vocals die de harmonieën brengen als engeltjes en een saxofonist die schreeuwt. Een toetsenist die zorgt voor die echte Pink Floyd signature sounds en een drummer die erin slaagt om alle muzikanten bij elkaar te houden!

Geïnteresseerd? Check out: www.apfe.be

Met: Frank Bossuyt (gitaar), Tom Walraet (bas), Tommy Aerts (zang), Peter Van Roy (drums), Geert Van Renterghem (toetsen), David Robberecht (gitaar, zang, sax), Ellen Hylebos en Joke Van Huyse (zang)

               

Prijs

€ 12,00
Alle events

Wanneer

  • vr 07 okt 22
    om 20.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

foto: 20221007_MU_ a Pink Floyd Experience.jpg

Deel deze pagina