LEÁN // TIERRA AZUL

Leán
Deze informatie is niet meer actueel!
Met Tierra Azul schept Leán een muzikaal universum rond de Argentijnse dichteres Alfonsina Storni. Dit mythisch figuur inspireert al decennialang uiteenlopende artiesten en is het onderwerp van de klassieker Alfonsina y el Mar. Het trio Leán bestaat uit Silke Clarysse (klassieke gitaar), Gielis Cautaers (percussie en leerkracht aan de Akademie voor Muzische Kunsten) en Otto Kint (contrab...

Met Tierra Azul schept Leán een muzikaal universum rond de Argentijnse dichteres Alfonsina Storni. Dit mythisch figuur inspireert al decennialang uiteenlopende artiesten en is het onderwerp van de klassieker Alfonsina y el Mar.
Het trio Leán bestaat uit Silke Clarysse (klassieke gitaar), Gielis Cautaers (percussie en leerkracht aan de Akademie voor Muzische Kunsten) en Otto Kint (contrabas) en breidde uit met Vanesa Diaz Gil (zang, sax) en Quinten de Craecker (trombone).
Voor hun nieuwe album creëerden ze een gelaagd geheel bestaande uit eigen composities, gebaseerd op het ritme en de tonaliteit van de teksten van Storni. Het resultaat is een waarachtige ervaring waarin muzikale emotie de hoofdrol speelt.

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • za 23 sep 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina