LEVENDE MUZIEK // OVERCONSUMPTIE (6+)

LEVENDE MUZIEK // OVERCONSUMPTIE (6+)
Deze informatie is niet meer actueel!
Pieter en Wout houden met de kinderen een verjaardagsfeestje. De jarige, Pieter, ziet het allemaal groots. Hij voorziet veel te veel eten, wil honderden cadeaus en wil een band met veel muziekinstrumenten op zijn feest. Hij denkt dat zijn feestje leuker wordt als hij veel heeft en krijgt. Kan Wout hem overtuigen van zijn ongelijk? Het enthousiaste duo Dries De Vis en Wout Michielsen zorg...

Pieter en Wout houden met de kinderen een verjaardagsfeestje. De jarige, Pieter, ziet het allemaal groots. Hij voorziet veel te veel eten, wil honderden cadeaus en wil een band met veel muziekinstrumenten op zijn feest. Hij denkt dat zijn feestje leuker wordt als hij veel heeft en krijgt. Kan Wout hem overtuigen van zijn ongelijk?
Het enthousiaste duo Dries De Vis en Wout Michielsen zorgt ervoor dat elk kind mee op de dansvloer staat. Deze mannen zijn echte podiumbeesten!
Op 19 november is het Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun families in heel Vlaanderen kunst beleven. Van 9u tot 13u zijn er in de Muze van Meise de voorstelling, maar ook workshops en ateliers te beleven voor kinderen. Na de voorstelling zijn er nog workshops en ateliers voorzien tot 13u om de kinderen actief te betrekken bij de voorstelling.
i.s.m. dienst Jeugd, het Huis van het Kind Meise en Lokaal overleg kinderopvang Meise

Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 8, Jongerentarief -21: € 10, Gezinsbondkorting: € 9)
Alle events

Wanneer

  • zo 19 nov 23
    van 10.00 uur tot 11.00 uur

Categorie

  • Familie
  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina