TOUT PETIT // NIET VALLEN (4+)

TOUT PETIT // NIET VALLEN (4+)
Vliegen. Zweven. Vallen. tout petit verbaast al jaren de jongsten met hun voorstellingen. Niet vallen gaat dat zeker ook doen met haar energie waarin drie dansers proberen te ontsnappen aan de zwaartekracht. Ze vliegen door de ruimte en maken grootse sprongen. In dialoog met een film ontstaat er een sfeer waarbinnen alles mogelijk lijkt. 'The sky is the limit' voor jong en oud. Aan het e...

Vliegen. Zweven. Vallen.
tout petit verbaast al jaren de jongsten met hun voorstellingen. Niet vallen gaat dat zeker ook doen met haar energie waarin drie dansers proberen te ontsnappen aan de zwaartekracht. Ze vliegen door de ruimte en maken grootse sprongen. In dialoog met een film ontstaat er een sfeer waarbinnen alles mogelijk lijkt. 'The sky is the limit' voor jong en oud. Aan het einde van de voorstelling mag het publiek ook zelf door de lucht zweven.
tout petit stond ook met 5 eerdere voorstellingen in de Muze. Het gezelschap toert ondertussen ook internationaal. We zijn dus heel blij hen weer in Meise te kunnen ontvangen.
i.s.m Gezinsbond Meise


Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 8, Jongerentarief -21: € 10, Gezinsbondkorting: € 9)
Alle events

Wanneer

  • zo 04 feb 24
    van 15.00 uur tot 16.30 uur

Categorie

  • Dans
  • Familie
  • GC de Muze van Meise

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina