KRIS WAUTERS, KLAAS DELRUE & JAN DE CAMPENAERE // SONG CIRCLE

Song Circle
Deze informatie is niet meer actueel!
De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking ...

De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen.
Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.
Kris Wauters kennen we als de helft van Clouseau, Klaas Delrue is dan weer de man achter Yevgueni en Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames.
Kris, Klaas en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen. Drie stemmen in een unieke samenwerking voor de theaters.


Alle events

Wanneer

  • za 04 nov 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina