DE PLATENKAST VAN JAN HAUTEKIET

DE PLATENKAST VAN JAN HAUTEKIET
Deze informatie is niet meer actueel!
Moeten we Jan Hautekiet nog voorstellen? De legendarische radiomaker en presentator startte in 1979 bij de toenmalige BRT. Hij richtte mee de radiozender Studio Brussel op en was jarenlang dé stem van Radio 1. Hij is daarnaast ook een uitstekend pianist en met Patrick Riguelle stichtte hij De Laatste Showband, hij ging op tournee met de voorstelling Un premier amour en werkte samen met R...

Moeten we Jan Hautekiet nog voorstellen? De legendarische radiomaker en presentator startte in 1979 bij de toenmalige BRT. Hij richtte mee de radiozender Studio Brussel op en was jarenlang dé stem van Radio 1.

Hij is daarnaast ook een uitstekend pianist en met Patrick Riguelle stichtte hij De Laatste Showband, hij ging op tournee met de voorstelling Un premier amour en werkte samen met Rick De Leeuw aan meerdere theatertournees. Ook met iconen uit de Belgische muziek zoals Jean Blaute, Bart Peeters en The Scabs zette hij verschillende projecten op. De jongste jaren is Jan Hautekiet ook actief als voorzitter van Cultuurloket, Rosas en Sabam.

Jan Hautekiet vertelt tijdens deze voorstelling uitgebreid over zijn onstuitbare passie voor muziek en je zal ook via verschillende muziekfragmenten helemaal worden ondergedompeld in zijn muziekcollectie.

Razend benieuwd om eens achter de schermen in zijn platenbakken te snuisteren? Wij ook!

Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 8, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • wo 13 dec 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Lezing

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina