RIET & ROY

RIET & ROY
Tegenover een engelenstem staat in een goed duet een karakterstem. Als een Vlaamse Dolly Parton & Kenny Rogers, een Nancy Sinatra & Lee Hazlewood, een June & Johnny brengen Riet & Roy een internationaal bekend repertoire in een Nederlandstalig jasje. Riet Muylaert (zang) kan je kennen van RIET en JackoBond en haar bewerkingen van Marva. Roy Aernouts (zang) had al veel succes in series al...

Tegenover een engelenstem staat in een goed duet een karakterstem. Als een Vlaamse Dolly Parton & Kenny Rogers, een Nancy Sinatra & Lee Hazlewood, een June & Johnny brengen Riet & Roy een internationaal bekend repertoire in een Nederlandstalig jasje.
Riet Muylaert (zang) kan je kennen van RIET en JackoBond en haar bewerkingen van Marva. Roy Aernouts (zang) had al veel succes in series als Witse, Aspe en als winnaar van het Leids Cabaretfestival. Ze brengen nog schoon volk mee met Bjorn Eriksson (gitaar), bekend van The Broken Circle Breakdown en Tim Vandenbergh (bas), die vaak speelt met Mauro, The Colorist Orchestra en JackoBond.
De seniorenraad biedt je bij deze voorstelling een gratis drankje aan.

Prijs

€ 12,00 (Abonnement: € 10, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • do 22 feb 24
    van 14.00 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina