ROEL VAN BAMBOST & DE KLEINE REVOLUTIE

ROEL VAN BAMBOST & DE KLEINE REVOLUTIE
Roel Van Bambost werd eind 2022 een tachtiger. En dat viert hij in 2023! 80 jaar? Springlevend is deze 'éminence grise' van de muziek in Vlaanderen. Veertigplussers kennen Roel Van Bambost als de minzame filmrecensent van de VRT. Vijftig- en zestigplussers herinneren zich ook het populaire kleinkunstduo Miek & Roel. De beide Roelen zijn één en dezelfde man. Hij is inmiddels een rijzige g...

Roel Van Bambost werd eind 2022 een tachtiger. En dat viert hij in 2023! 80 jaar? Springlevend is deze 'éminence grise' van de muziek in Vlaanderen.
Veertigplussers kennen Roel Van Bambost als de minzame filmrecensent van de VRT. Vijftig- en zestigplussers herinneren zich ook het populaire kleinkunstduo Miek & Roel. De beide Roelen zijn één en dezelfde man. Hij is inmiddels een rijzige grijsaard, maar nog steeds pittig ambitieus om met vele luisterliedjes en zijn gitaar onder de arm op stap te gaan.
Samen met Stef Wouters (gitaar), Gijs Hollebosch (dobro en mandoline) en Alex Rambaut (accordeon) speelt Roel De Kleine Revolutie, een knipoog naar De Grote Revolutie, een van de bekendste songs van Miek & Roel. Ze brengen een repertoire bestaande uit enkele onverwoestbare titels en Nederlandstalige bewerkingen van songs van o.a. Bob Dylan, Townes van Zandt, Warren Zevon e.a. Kortom, het allerbeste uit de 'sweet sixties' en seventies folk. Love is in the air voor 80 jaar Roel Van Bambost.

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • za 16 dec 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina