STEF BOS // BLOEMLEZING 2023

STEF BOS // BLOEMLEZING 2023
Deze informatie is niet meer actueel!
De vorige bloemlezing van Stef Bos in de Muze werd aangekondigd als een onvergetelijke avond. Dat werd het ook: een van de eerste concerten in onze zaal na de covid-lockdown die slechts door een handvol mensen kon worden bijgewoond, maar die het verdient met een groter publiek gedeeld te worden. 'Een intieme voorstelling. Stef alleen met piano. Een laboratorium voor nieuwe songs. En een ...

De vorige bloemlezing van Stef Bos in de Muze werd aangekondigd als een onvergetelijke avond. Dat werd het ook: een van de eerste concerten in onze zaal na de covid-lockdown die slechts door een handvol mensen kon worden bijgewoond, maar die het verdient met een groter publiek gedeeld te worden.
'Een intieme voorstelling. Stef alleen met piano. Een laboratorium voor nieuwe songs. En een haven voor ouder werk. Dichterbij dan ooit. Bijna transparant. En elke avond anders'. Geheel in zijn eigen stijl kondigen we een warme, fonkelende avond met Stef Bos aan. Met Bloemlezing brengt hij een greep uit zijn eigen werk en laat hij ons kennismaken met de wereld en zijn ziel.

Prijs

€ 24,00 (Abonnement: € 22, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • zo 26 nov 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina