ONTMOETING MET HILDE VAN MIEGHEM

Hilde van Mieghem
Deze informatie is niet meer actueel!
Als actrice heeft Hilde Van Mieghem haar strepen verdiend in de Belgische, Franse en Duitse cinema. Ze acteerde o.a. in films van Jan Verheyen, Marc Didden en Dominique Deruddere. Maar ze regisseert ook zelf en schrijft scripts. Ze bewerkt ook theaterteksten en schreef mee aan tv-series. Sinds 2017 heeft ze een wekelijkse column in De Morgen en met De drie duifkes bracht ze in 2022 haar ...

Als actrice heeft Hilde Van Mieghem haar strepen verdiend in de Belgische, Franse en Duitse cinema. Ze acteerde o.a. in films van Jan Verheyen, Marc Didden en Dominique Deruddere. Maar ze regisseert ook zelf en schrijft scripts. Ze bewerkt ook theaterteksten en schreef mee aan tv-series.
Sinds 2017 heeft ze een wekelijkse column in De Morgen en met De drie duifkes bracht ze in 2022 haar eerste boek uit. De drie vrouwelijke protagonisten Madeleine, Tine en Juliet kennen alle drie een ongelukkig liefdesleven. De een is koppig, de ander ijdel en de derde brutaal. Ze ontmoeten elkaar door een vreemde speling van het lot. De drie duifkes verwijst naar een lied dat op trouwfeesten wordt gezongen.
Stof genoeg voor een boeiende avond met deze literaire duizendpoot.
i.s.m. bib Meise

Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 8, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • wo 25 okt 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Lezing

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina